LLEIDA MUSIC FESTIVAL 2022

asdfgh

EL FESTIVAL

El Magnífic Fest by Lleida Music Festival es consolida amb la gran acceptació de la 1a edició. Ens sentim orgullosos i molt il·lusionats per crear una nova edició en un món cada cop més connectat musicalment per la recerca de crear noves experiències. L'aposta per la diversitat cultural és una eina decisiva per unir territoris i persones, posant en valor allò que ens fa especials.

La voluntat del nostre festival és buscar la connexió entre éssers humans i la unió de diferents disciplines artístiques com són la música, l'art i la gastronomia. Unir-les per crear una nova identitat, sense perdre la puresa de cadascuna. Perquè tots aquests elements són un patrimoni que cal preservar.

Així, el Magnífic Fest té un component de dinamització cultural i econòmica que cerca donar a la capital del Segrià i tota la demarcació, els dies 16 al 19 de juny del 2022.

Per això volem oferir un Festival únic: potenciant l'art i la diversitat cultural en diferents àmbits. Que compti amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l'escena nacional i internacional impulsant diferents espais del territori i també els artistes.

Crearem noves històries concert rere concert, fent, del Magnífic Fest, una oportunitat de traslladar-nos a un lloc màgic i experimentar diferents moments de felicitat.

Un dels objectius del certamen és que la nostra il·lusió arribi als pobles veïns i així poder fusionar-se amb aquest festival. Volem cuidar els petits i grans detalls, tenir identitat de territori, que són, al capdavall, els elements que faran que el públic vulgui repetir un any més, fent-se seu l'esdeveniment.

El que ens fa únics a Ponent, les celebracions que només nosaltres hem viscut als estius, la nostàlgia ben entesa; són els elements motors que assumirem per iniciar cada nova temporada. També basant-nos en la Diversitat Cultural, un altre ingredient referent del Magnífic Fest, que ens connectarà amb les emocions perdudes i, per descomptat, les noves.

En definitiva, la nostra il·lusió és que junts trobem l'essència pròpia i de les Terres de Lleida. Aquesta és la clau per a un festival amb ànima i únic al territori.

VIU EL FESTIVAL

MAGNÍFIC FEST

BY Lleida Music Festival 2022

  © 2022 Magnífic Fest by Lleida Music Festival
  Todos los derechos reservados.

  De dilluns a divendres de 10h a 18h.
  [email protected]
  Carrer Bonaire, 20, 25004 Lleida

  asdfgh