PREGUNTES GENERALS

1. Quan és?
El Magnífic Fest es celebrarà del dijous 16 al diumenge 19 de juny.

2. On es celebrarà?
Al Centre Històric de Lleida, a tota la zona que envolta i la mateixa Seu Vella de Lleida, a Catalunya (Espanya).

3. Com serà el Magnífic Fest 2022?
El Magnífic Fest 2022 és un festival de música que se celebrarà a la Seu Vella (Lleida), un recinte a l’aire lliure amb espai per ballar i saltar, però també amb zones habilitades per descansar. Al recinte hi trobaràs tot tipus de concerts i activitats, a més de barres per demanar beguda i zones gastronòmiques amb taules i oferta de menjar.

4. Hi ha una edat mínima per accedir al festival?
No! Però si ets menor de 16 anys, hauràs d’anar acompanyat del teu pare, mare o tutor legal per poder accedir al festival, també hauràs d’emplenar un document per a menors d’edat que trobaràs a la nostra pàgina web. En cas de tenir 16 anys, o més, podràs accedir lliurement.

5. Com puc arribar al festival?
El Magnífic Fest 2022 se celebrarà els dies 16, 17, 18 i 19 de juny a la Seu Vella, a Lleida. La ciutat gaudeix de diverses línes de transport públic que apropen als assitents al Centre Històric, també, en cas de venir en cotxe, la zona compta amb diversos pàrquings privats.
Consulta la secció ‘Com arribar-hi‘ per veure informació més detallada.

6. Com puc posar-me en contacte amb el servei d’atenció al client?
Qualsevol dubte o consulta que tinguis sobre el festival, pots comunicar-lo a través del correu electrònic [email protected] o a través de les nostres xarxes socials.

7. Quina documentació obligatòria no se’m pot oblidar?
La teva entrada del festival i el teu DNI (o document identificatiu) són
imprescindibles per a evitar qualsevol problema.


8. Quins són els documents identificatius vàlids?
– DNI original i vigent.
– Passaport original i vigent.
– NIE original i vigent.

9. Què hauria de portar amb mi el dia del festival?
Des de l’organització del festival aconsellem portar la teva documentació personal, l’entrada descarregada, màscara i MOLTA, MOLTA ENERGIA!

10. Hi haurà aliments o begudes sense gluten? Vegetarià?
Sí! Dins del recinte del Festival dispondrem de diverses opcions sense gluten, vegetarianes, veganes…

 

PREGUNTES ENTRADES

11. Quan s’habilitarà la compra d’entrades?
A partir del 29 de març s’habilitarà la compra d’entrades. Una vegada realitzis la compra, rebràs les entrades amb les dades de cadascun dels assistents. Aquesta entrada serà vàlida i oficial per assistir al festival.

12. On puc comprar les entrades pel festival?
A través de la nostra pàgina web www.magnificfest.com.

13. Es poden comprar entrades el mateix dia del festival?
Es farà venda online fins exhaurir entrades i/o fins l’inici dels concerts. Hi haurà taquilla al recinte en cas de no haver exhaurit entrades.

14. Hi haurà entrades pels concerts en zona preferent?
Sí, hi haurà zona preferent en tots els concerts del festival, exceptuant les actuacions del dia 17 de juny.

15. Què passa si compro la meva entrada en un punt de venda no oficial i resulta que és falsa?
L’organització no garantitza l’autenticitat de l’entrada si no ha estat comprada en els punts de venda oficials. En cas d’haver-hi algun problema, el festival no se’n faria càrrec. Recomanem especialment no comprar en plataformes com Viagogo o similars, que son plataformes de revenda.


16. Què passa si perdo la meva entrada?
L’organització del festival no assumeix cap resposabilitat en cas de pèrdua o robatori de l’entrada. Has de custodiar la teva entrada fins al dia de l’esdeveniment.

17. No he rebut les entrades al meu mail.
El mail de confirmació de compra amb l’arxiu PDF de les teves entrades pot trigar fins a 20 minuts a arribar al teu mail. És normal que no el rebis immediatament. Revisa la teva carpeta d’spam i, si utilitzes Gmail, també les pestanyes de Social, Promocions i Notificacions (Updates).
Si passa més d’una hora i no has rebut el correu, comprova si s’ha realitzat el càrrec de compra en el teu compte bancari. En cas que no aparegui, és molt probable que la compra no s’hagi realitzat correctament.
Si finalment no reps les entrades, contacta amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials o el mail [email protected].


PREGUNTES MOVILITAT REDUÏDA

18. Hi ha accés especial i un lloc en el recinte reservat per a persones amb mobilitat reduïda?
Sí, hi haurà una zona habilitada dins del recinte reservat exclusivament per a això. El personal del festival li indicarà i informarà de tot el necessari.

19. Poden les persones amb mobilitat reduïda anar acompanyades?
Sí que es permet accedir amb un acompanyant per a PMR, sempre que aquest hagi adquirit la seva entrada prèviament.

20. Si he comprat una entrada PMR, he de presentar algun tipus de documentació?
Per a poder fer ús d’aquesta zona d’accessibilitat, serà necessari presentar un certificat de discapacitat o justificació mèdica 2 dies abans de l’esdeveniment, enviant-lo al correu electrònic citat a continuació. Els interessats poden enviar qualsevol dubte o consulta a [email protected].


———

*L’adquisició de l’entrada comporta l’acceptació de les condicions sanitàries a complir per raons de salut pública, així com el fet que l’incompliment d’aquestes condicions podrà comportar impedir l’accès de l’usuari al local o a la seva expulsió d’aquest.
Les dades d’aquesta entrada podran ser utilitzades per a identificar i contactar als usuaris, en el seu cas, amb finalitats de salut pública en el marc que permet la normativa sanitària.