logo sm magna verde
asdfgh

EDICIÓ 2024

PROMO 2024

PACK ABONAMENT A 30€ · EDICIÓ LIMITADA

asdfgh

EDICIÓ 2024

PROMO 2024

PACK ABONAMENT 30€
EDICIÓ LIMITADA

EL FESTIVAL

El Magnífic Fest by Lleida Music Festival es consolida amb la gran acceptació de la 1a edició. Ens sentim orgullosos i molt il·lusionats per crear una nova edició en un món cada cop més connectat musicalment per la recerca de crear noves experiències. L'aposta per la diversitat cultural és una eina decisiva per unir territoris i persones, posant en valor allò que ens fa especials.

La voluntat del nostre festival és buscar la connexió entre éssers humans i la unió de diferents disciplines artístiques com són la música, l'art i la gastronomia. Unir-les per crear una nova identitat, sense perdre la puresa de cadascuna. Perquè tots aquests elements són un patrimoni que cal preservar.

Així, el Magnífic Fest té un component de dinamització cultural i econòmica que cerca donar a la capital del Segrià i tota la demarcació, els dies 15 al 18 de juny del 2023.

Aquesta segona edició la nostra ubicació es tralladarà al recinte firal “ les Firetes” però continuarem ficant en valor la reactivació del centre històric de Lleida recuperant la seva història. Forma part del nostre clar objectiu.

El principal valor afegit serà les jornades diürnes que durem a terme en el Centre Històric de Lleida. Rescatar l’origen del centre històric i convertir la seva història en un present convertit en un 2.0 del Segle XXI.

Per això volem oferir un Festival únic: potenciant l'art i la diversitat cultural en diferents àmbits. Que compti amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l'escena nacional i internacional impulsant diferents espais del territori i també els artistes.

Crearem noves històries concert rere concert, fent, del Magnífic Fest, una oportunitat de traslladar-nos a un lloc màgic i experimentar diferents moments de felicitat.

Un dels objectius del certamen és que la nostra il·lusió arribi als pobles veïns i així poder fusionar-se amb aquest festival. Volem cuidar els petits i grans detalls, tenir identitat de territori, que són, al capdavall, els elements que faran que el públic vulgui repetir un any més, fent-se seu l'esdeveniment.

El que ens fa únics a Ponent, les celebracions que només nosaltres hem viscut als estius, la nostàlgia ben entesa; són els elements motors que assumirem per iniciar cada nova temporada. També basant-nos en la Diversitat Cultural, un altre ingredient referent del Magnífic Fest, que ens connectarà amb les emocions perdudes i, per descomptat, les noves.

En definitiva, la nostra il·lusió és que junts trobem l'essència pròpia i de les Terres de Lleida. Aquesta és la clau per a un festival amb ànima i únic al territori.

EDICIÓ 2024

VIU EL FESTIVAL

MAGNÍFIC FEST

BY Lleida Music Festival 2022

EDICIÓ 2024

VIU EL FESTIVAL

MAGNÍFIC FEST

BY Lleida Music Festival 2022

© 2022 Magnífic Fest by Lleida Music Festival
Todos los derechos reservados.

De dilluns a divendres de 10h a 18h.
[email protected]