PACK
ABONAMENT

Des de 79€ + despeses de gestió

4ª EDICIÓ LIMITADA

ELS NOSTRES ARTISTES

PRÒXIMAMENT NOVES CONFIRMACIONS

A mesura que es vagi aproximant el festival, anirem desvelant els artistes TOP que conformaran el Magnífic Fest 2024. No us ho perdeu!

LA OREJA DE VAN GOGH

La Oreja de Van Gogh és un grup musical de gènere pop rock originari de Sant Sebastià, País Basc, Espanya. La seva trajectòria al món de la música va començar formalment el 1996. La banda està formada per Pablo Benegas, Álvaro Fuentes, Xabi San Martín, Haritz Garde i Leire Martínez, encara que la vocalista durant els primers onze anys va ser Amaia Montero, que el 2007 va deixar la formació per iniciar la seva carrera com a solista.2

Són una banda amb èxit a Espanya, Llatinoamèrica i els Estats Units amb llançaments i concerts puntuals a països que no són de parla hispana, com França, Regne Unit, Japó o Israel. Entre els temes més destacats hi ha: «Explica’m a l’orella», «La platja», «20 de gener», «Roses», «L’últim vals», entre d’altres.

VETUSTA MORLA

Vetusta Morla és una banda espanyola d’indie rock originària de Tres Cantos, Madrid, que canta en espanyol.

Després de nou anys de camí musical, el febrer de 2008 van publicar el seu primer llarg, Un dia al món.

Tres anys més tard, el 2011, van publicar el seu segon àlbum, Mapes.1 El 8 d’abril del 2014, després de diversos anys de gira per Espanya i altres països, publiquen el seu tercer àlbum, La deriva. El 2017 publiquen el seu quart àlbum Mateix lloc, diferent lloc.

ELEFANTES

Elefantes (Barcelona, Espanya, 1994) és un grup de música pop originari de Barcelona. El seu so independent i original va fer que el seu nom arribés als més alts. Quinze anys van estar junts. Es van separar el 2006 i van tornar el 2013 per tornar amb més força que mai.

Quatre potes –com les dels elefants– són les que formen el grup. El seu líder, Juan Manuel Álvarez Puig –conegut com Shuarma–, és el vocalista i compositor. Jordi Ramiro va a la bateria, Hugo Toscano toca la guitarra i Julio Cascán es cuida del baix. Els inicis de l’agrupació no van ser gens senzills. Era l’any 1994 quan Shuarma es va posar en contacte amb Jordi per formar una banda. Llavors van demanar ajuda a Hugo com a guitarrista, però aquest es va negar perquè no li agradava massa el rock pur de Juan Manuel. Més tard va arribar el baixista, Gelo –no seria el definitiu–, amb qui van arribar a gravar la seva primera maqueta..

JIMENA AMARILLO

Jimena Amarillo Peiró (15 de febrer de 2001, Valenciana) és una cantant i compositora espanyola. És un dels noms a l’alça al panorama musical independent.

Va mostrar des de la seva infància aptituds per a la música. Va començar a tocar el violí amb cinc anys, i més tard va aprendre de manera autodidacta a tocar la guitarra. Va estudiar batxillerat artístic i, més tard, va iniciar un grau superior de so.

Segons ha relatat, va començar fent covers d’artistes que admirava. Després es va aventurar a crear les seves pròpies cançons, inspirant-se, segons ha explicat, a les decepcions amoroses. El seu primer àlbum, Cómo decirte, el meu amor, produïda per Pau Roca, fotògraf i músic de bandes com La Habitación Roja i Lost Tapes, ja va tenir una excel·lent recepció.

El 2022, va aparèixer l’EP Mientras ando; i el 2023, el seu segon àlbum d’estudi, La pena no es cómoda.

SHINOVA

Shinova és un dels grups espanyols de més èxit dels últims anys, i el seu èxit ha anat creixent. La seva música ha evolucionat des del metal i el hard rock, en els seus inicis, cap al pop i el rock alternatiu.


La banda té els seus orígens a la petita localitat rural de Bérriz, a Biscaia. A l’estiu de 2008, Ander Cabello i Gabriel de la Rosa es van conèixer en uns locals d’assaig, simpatitzaren i van començar a compondre junts. Penjaven les seves cançons a internet, i a mesura que despertaven interès, van decidir buscar més músics per crear un grup estable.


El nom del grup és una combinació de “chi” (energia) i “nova” (nova). Nova energia.

LA LA LOVE YOU

La La Love You es un grupo de música pop punk originario de Parla, Madrid.1 Actualmente sus miembros son Roberto Amor (voz y guitarra), David Merino (voz y guitarra), Lydia Carré (coros y bajo) y Oscar Hoyos (batería). El 15 de marzo de 2023 se anunció que Lydia Carré sustituiría a Celia Becks en los coros y bajo tras su salida del grupo.

Han publicado tres discos: ‘Umm… Que rico!’ (2009), ‘La La Love You’ (2013) y ‘Blockbuster’ (2023). También han publicado varios singles, entre ellos ‘El Fin Del Mundo’ (2019) que ya alcanza más de 100 millones de reproducciones en Spotify y es Triple Disco Platino.

IVAN FERREIRO

Iván Ferreiro presentarà el seu nou àlbum TRINCHERA POP en directe: “En el alambre”, “La humanidad y la tierra”, “En las trincheras de la cultura pop”, “Miss Saigon”… I totes les seves cançons més emblemàtiques.

En escena estarà acompanyat de la seva banda habitual, Pablo Novoa a les tecles, Ricky Falkner al baix, Xabier Molero a la bateria, Sergio Martinez als teclats i programacions i amb Emilio Saiz i Amaro Ferreiro a les guitarres.

SILOÉ

Siloé és una de les propostes més originals de l’escena musical espanyola. Format pel vocalista/cantautor Fito Robles, el guitarrista/productor Xavi Road i el bateria Jaco Betanzos, aquest trio de Valladolid ha anat evolucionant i barrejant la cançó d’autor folk i el pop/rock amb l’electrònica més ballable.

Si a un repertori imbatible, amb temes com “La verdad” que acumula prop de 12 milions d’escoltes només a Spotify, afegim un dels directes més emotius i impressionants de l’escena, tots els ingredients estan servits per veure com la banda dóna aquest pas definitiu.

OBK

 OBK és en l’actualitat el nom del projecte musical de pop electrònic de Jordi Sánchez, líder i membre fundador de la formació original amb el mateix nom que, a començaments dels anys noranta, va formar juntament amb Miguel Arjona fins que aquest va abandonar la formació el 2012.

El duo va començar editant un primer disc a finals de 1991. Amb el títol “Llámalo Sueño”, el debut d’OBK es va convertir en un èxit instantani gràcies a cançons com “Oculta Realidad”, “De qué me sirve llorar”, “Historias de Amor” o “La princesa de mis sueños”.

Dècades després d’aquell primer treball, OBK és una de les bandes més populars de la música en espanyol, acumulant més de 1.500.000 discos venuts i més de 1000 concerts entre Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

BOYE

BOYE és el nom artístic de l’actor, creador escènic i cantant David Menéndez (Barcelona, 1989). Un artista multidisciplinari que irromp en el panorama musical amb l’EP “Boye, te queremos pero no eres nadie” (2019), cinc temes produïts per Arnau Vallvé (Manel) que sorprenen per la seva frescor i l’atreviment a l’hora de barrejar gèneres com el hip-hop, el funk o l’electrònica amb un desvergonyiment que roça la insolència.

Cada una de les cançons compta a més amb el complement visual tant d’un art propi com d’un videoclip a càrrec de diferents creatius que aporten la seva sensibilitat i talent, elevant la condició transversal del projecte. Les seves lletres s’allunyen del cliché del raper dur per mostrar-nos una visió de la realitat més humana i cínica, en aquesta recerca constant del lloc que ocupem en el món.

ALIDÉ SANS

Bategant al ritme d’una vall aïllada, Alidé Sans porta sinergia natural entre dues llengües: música i occità- aranès. Des de les muntanyes de la Val d’Aran, s’introdueix de ben petita a la música i la seva carrera musical s’inicia el 2012 quan és descoberta amb el videoclip Esperança, projecte que denuncia la violència de gènere.

L’aranesa no només dona suport a diversos moviments socials, sinó que ho fa donant una poderosa i commovedora veu a una llengua i cultura en crisi. Habitual a l’escena musical occitana i catalana, Alidé ha portat el seu missatge arreu de França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Luxemburg, Portugal i els Estats Units (Washington i New York) amb més de 200 concerts a l’esquena. Una veu i personalitat pirinenques que despunten lliures.

LA NIÑA PARACAÍDAS

 La Niña Paracaídas és el projecte musical de Maria Puigvert (1997), amb l’objectiu de portar el pop punk rock per bandera amb clares influències en les bandes internacionals i nacionals que ho van petar a finals dels 90 i principis dels 2000. 

En els seus temes i lletres trobes una forma molt directa de parlar dels problemes, moments d’eufòria i muntanyes russes emocionals en les quals totes ens podem sentir reflectides i ser part de la història.

“Les meves cançons sorgeixen del desastre perfectament ordenat que tinc al cap”.

SUU

 Suu és Susana Ventura, una jove que ha esdevingut una de les cantautores amb més futur de la música en català i en espanyol. 

Igual que altres artistes de la seva generació, va començar compartint la seva música en xarxes socials abans d’editar “Natural”, un primer treball amb què comença a dibuixar el seu so, festiu i mestís, influenciat per bandes com Txarango o La Pegatina. Al començament del 2020 veia la llum el seu nou disc “Ventura” (Halley Records), cuinat al costat de Carlos Sadness. 

L’àlbum, que suposa un gir cap al pop de tall indie, deixa constància del creixement personal i artístic de la catalana, i la situa com un dels noms que cal seguir de prop dins del panorama pop.

VETUSTA MORLA

Vetusta Morla es una banda española de indie rock originaria de Tres Cantos, Madrid, que canta en español. 

Tras nueve años de andadura musical, en febrero de 2008 publicaron su primer largo, Un día en el mundo. 

Tres años más tarde, en 2011, publicaron su segundo álbum, Mapas.1 El 8 de abril de 2014, tras varios años de gira por España y otros países, publican su tercer álbum, La deriva. En 2017 publican su cuarto álbum Mismo sitio, distinto lugar.

 

IVAN FERREIRO

Iván Ferreiro presentarà el seu nou àlbum TRINCHERA POP en directe: “En el alambre”, “La humanidad y la tierra”, “En las trincheras de la cultura pop”, “Miss Saigon”… I totes les seves cançons més emblemàtiques.

En escena estarà acompanyat de la seva banda habitual, Pablo Novoa a les tecles, Ricky Falkner al baix, Xabier Molero a la bateria, Sergio Martinez als teclats i programacions i amb Emilio Saiz i Amaro Ferreiro a les guitarres.

LA OREJA DE VAN GOGH

La Oreja de Van Gogh és un grup musical de gènere pop rock originari de Sant Sebastià, País Basc, Espanya. La seva trajectòria al món de la música va començar formalment el 1996. La banda està formada per Pablo Benegas, Álvaro Fuentes, Xabi San Martín, Haritz Garde i Leire Martínez, encara que la vocalista durant els primers onze anys va ser Amaia Montero, que el 2007 va deixar la formació per iniciar la seva carrera com a solista.2

Són una banda amb èxit a Espanya, Llatinoamèrica i els Estats Units amb llançaments i concerts puntuals a països que no són de parla hispana, com França, Regne Unit, Japó o Israel. Entre els temes més destacats hi ha: «Explica’m a l’orella», «La platja», «20 de gener», «Roses», «L’últim vals», entre d’altres.

JIMENA AMARILLO

Jimena Amarillo Peiró (15 de febrer de 2001, Valenciana) és una cantant i compositora espanyola. És un dels noms a l’alça al panorama musical independent.

Va mostrar des de la seva infància aptituds per a la música. Va començar a tocar el violí amb cinc anys, i més tard va aprendre de manera autodidacta a tocar la guitarra. Va estudiar batxillerat artístic i, més tard, va iniciar un grau superior de so.

Segons ha relatat, va començar fent covers d’artistes que admirava. Després es va aventurar a crear les seves pròpies cançons, inspirant-se, segons ha explicat, a les decepcions amoroses. El seu primer àlbum, Cómo decirte, el meu amor, produïda per Pau Roca, fotògraf i músic de bandes com La Habitación Roja i Lost Tapes, ja va tenir una excel·lent recepció.

El 2022, va aparèixer l’EP Mientras ando; i el 2023, el seu segon àlbum d’estudi, La pena no es cómoda.

SILOÉ

Siloé és una de les propostes més originals de l’escena musical espanyola. Format pel vocalista/cantautor Fito Robles, el guitarrista/productor Xavi Road i el bateria Jaco Betanzos, aquest trio de Valladolid ha anat evolucionant i barrejant la cançó d’autor folk i el pop/rock amb l’electrònica més ballable.

Si a un repertori imbatible, amb temes com “La verdad” que acumula prop de 12 milions d’escoltes només a Spotify, afegim un dels directes més emotius i impressionants de l’escena, tots els ingredients estan servits per veure com la banda dóna aquest pas definitiu.

ELEFANTES

Elefantes (Barcelona, Espanya, 1994) és un grup de música pop originari de Barcelona. El seu so independent i original va fer que el seu nom arribés als més alts. Van estar junts durant quinze anys. Es van separar el 2006 i van tornar el 2013 per tornar amb més força que mai.

 

Quatre potes –com les dels elefants– són les que formen el grup. El seu líder, Juan Manuel Álvarez Puig –conegut com Shuarma–, és el vocalista i compositor. Jordi Ramiro va a la bateria, Hugo Toscano toca la guitarra i Julio Cascán s’encarrega del baix. Els inicis de l’agrupació no van ser gens senzills. 

 

Elefants és pura música. Personalitat explosiva. Alguna cosa diferent. Capaços de tot i de res. Espectaculars sobre els escenaris. Fantàstics a l’estudi. “No som un grup per omplir portades o per viatjar en limusines. Som un grup perquè realment creiem en el que fem”, conclou Shuarma.

OBK

OBK és en l’actualitat el nom del projecte musical de pop electrònic de Jordi Sánchez, líder i membre fundador de la formació original amb el mateix nom que, a començaments dels anys noranta, va formar juntament amb Miguel Arjona fins que aquest va abandonar la formació el 2012.

 El duo va començar editant un primer disc a finals de 1991. Amb el títol “Llámalo Sueño”, el debut d’OBK es va convertir en un èxit instantani gràcies a cançons com “Oculta Realidad”, “De qué me sirve llorar”, “Historias de Amor” o “La princesa de mis sueños”.

 Dècades després d’aquell primer treball, OBK és una de les bandes més populars de la música en espanyol, acumulant més de 1.500.000 discos venuts i més de 1000 concerts entre Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

SHINOVA

Shinova és un dels grups espanyols amb més èxit dels últims anys, i el seu èxit ha anat creixent. La seva música ha evolucionat des del metal i el hard rock, en els seus inicis, cap al pop i el rock alternatiu.

La banda té els seus orígens a la petita localitat rural de Bérriz, a Biscaia. A l’estiu de 2008, Ander Cabello i Gabriel de la Rosa es van conèixer en uns locals d’assaig, van simpatitzar i van començar a compondre junts. Penjaven les seves cançons a internet, i a mesura que despertaven interès, van decidir buscar més músics per crear un grup estable.

El nom del grup és una combinació de “chi” (energia) i “nova” (nova). Nova energia.

BOYE

BOYE és el nom artístic de l’actor, creador escènic i cantant David Menéndez (Barcelona, 1989). 

Un artista multidisciplinari que irromp en el panorama musical amb l’EP “Boye, te queremos pero no eres nadie” (2019), cinc temes produïts per Arnau Vallvé (Manel) que sorprenen per la seva frescor i l’atreviment a l’hora de barrejar gèneres com el hip-hop, el funk o l’electrònica amb un desvergonyiment que roça la insolència. 

Cadascuna de les cançons compta a més amb el complement visual tant d’un art propi com d’un videoclip a càrrec de diferents creatius que aporten la seva sensibilitat i talent, elevant la condició transversal del projecte. Les seves lletres s’allunyen del cliché del raper dur per mostrar-nos una visió de la realitat més humana i cínica, en aquesta recerca constant del lloc que ocupem en el món.

LA NIÑA PARACAÍDAS

LA NIÑA PARACAÍDAS: La Niña Paracaídas és el projecte musical de Maria Puigvert (1997), amb l’objectiu de portar el pop punk rock per bandera amb clares influències en les bandes internacionals i nacionals que ho van petar a finals dels 90 i principis dels 2000. 

En els seus temes i lletres trobes una forma molt directa de parlar dels problemes, moments d’eufòria i muntanyes russes emocionals en les quals totes ens podem sentir reflectides i ser part de la història.

“Les meves cançons sorgeixen del desastre perfectament ordenat que tinc al cap”.

ALIDÉ SANS

Bategant al ritme d’una vall aïllada, Alidé Sans porta sinergia natural entre dues llengües: música i occità- aranès. Des de les muntanyes de la Val d’Aran, s’introdueix de ben petita a la música i la seva carrera musical s’inicia el 2012 quan és descoberta amb el videoclip Esperança, projecte que denuncia la violència de gènere.

L’aranesa no només dona suport a diversos moviments socials, sinó que ho fa donant una poderosa i commovedora veu a una llengua i cultura en crisi. Habitual a l’escena musical occitana i catalana, Alidé ha portat el seu missatge arreu de França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Luxemburg, Portugal i els Estats Units (Washington i New York) amb més de 200 concerts a l’esquena. Una veu i personalitat pirinenques que despunten lliures.